Spotify lanserar nästa generation av sin musiktjänst. Själv är jag lite av en Spotify-junkie, som slutat lyssna på både radio och iTunes – för att inte tala om skivor.

Nu uppdaterar Spotify sin tjänst och ger mig massor av nya funktioner som jag knappt fattat att jag behöver. Kopplingen till Facebook är förstås genial i all sin enkelhet – även om jag börjar känna en liiiten gnagande oro över Facebooks utbredning i snart sagt varje område av våra liv. Jag ska inte trötta ut dig med en uppräkning av allt nytt, istället kan du kolla på klippet här:

Jag använder Spotify en hel del i mobilen också. I bilen har jag en laddkabel och en auxkabel så jag kan jacka in min iPhone i bilstereon och lyssna på vad jag vill.

Därför älskar jag förstås att Spotify nu gjort det ännu lättare att synka musik från dator till mobil – både från Spotifys eget bibliotek och låtar som jag har sparat i min dator. Funktionen med spellistor som lagras offline har jag använt sedan den kom, att streama via nätet i bilen känns onödigt – särskilt eftersom jag faktiskt har ett tak på datatrafiken i mitt abonnemang…